VASCO TRIGUEIROS

Trigueiros Architecture är en arkitekt- och designbyrå baserad i Stockholm som kombinerar en minutiös kunskap om arkitektur med lusten att tänja kreativiteten. Estetiken är resultaten av yrkeserfarenhet och ursprung snarare än en stil.

Trigueiros Architecture arbetar dedikerat med sina kunder som alla har olika visioner och affärsidéer. Varje projekt bearbetas enligt en tydlig arbetsmodell där målet för kundens önskemål och förutsättningar är vägledande. Trigueiros Architecture arbetar noggrant och systematiskt, varje unikt projekt fullföljs engagerat från skiss till säkerställande av design och hantverk på plats. Uppdragen innefattar privata villor, skräddarsydda inredningar, möbeldesign, bostadsområden och kommersiella projekt.

Trigueiros Architecture levererar design och arkitektur med en hög internationell standard som skapar mervärde och beständighet. Med en seriös omsorg för varje enskild kund har kontoret byggt upp ett nätverk av kompletterande discipliner som nära samarbeten med reklambyrå, AD, möbelsnickeri, konstruktion och entreprenad.

Arkitekten Vasco Trigueiros har sina rötter i Sverige och Brasilien. Efter studier i Lund och Madrid och några år som anställd i Portugal och Sverige grundade han Trigueiros Architecture i Stockholm 2003.

Som en integrerad del av verksamheten driver Vasco Trigueiros möbelföretaget Nascido. Vasco Trigueiros har även varit kreativt ansvarig inom andra företag samt samarbetat som designchef för andra arkitektkontor och etablerade husföretag.